Sora és May fan oldal és persze Kaleido Star

Sora Naegino

 

Menü

 

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Kaleido Star

 

Kaleido Stage

 

Karakterek

 

Társalgók

Csak annyir kérek, hogy 2 ugyan olyan név ne legyen csak azért, hogy ne legyenek félreértések és keveredések.

 

Fanlisting

Sora Naeguino / Vacio Anna Heart/Vacio Mia Guillem/Vacio Layla Hamilton/Vacio Fool/Vacio Ken Robbins/Vacio Rosetta Passel / Panxis Marion/Vacio Jonathan/Vacio Yuri Kiliam/Vacio Kalos Eido/Vacio Sarah Dupont / Vacio Leon Oswald/Pamechos May Wong/Vacio

 
Véleményed róla
[143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1]

2010.09.26. 15:45 Idézet

Én nagyon szeretem a Kaleido start nekem az összes szereplő tetszik.


2009.10.30. 12:08 Idézet

Na figyelj SORA ha tényleg te vagy sora (aki japán)

akkor miért irsz magyarul???? az ugrásokhoz visszatérve itt nem csak akarat kell hanem TRAPÉZ is!!!!!!!!!!!!! állítom hogy ti nem vagytok többek 12 évesnél ilyen felfogással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SORA daijoubu desu ka??? sora inkább előbb tanulj meg japánul!!!!!!!!!!!! utánna talán hihető hogy te vagy sora!!!!!!!! de senki nem fog neked hinni!! hiszen csak a belsőd esetleg olyan mint az övé!!!!!! de abbol is csak az akaratod semmi más mert sora NEM HAZUDIK!!!

watakushi no namae ha reiko desu!!!! (nagoya) ha van esetleg aki anime kedvelő!! (komoly anime kedvelő) az irjon nekem emailt nyugottan

reiko20@citromail.hu


2009.10.30. 12:00 Idézet

HYPNO elkelkeserítenem téged mert amint irtam az animének valoság hű az alapja!!

és igen vannak olyan ugrások amiket meglehet csinálni!!!!! kivévve asszem a demonspirált!!!

TI NEM OLVASTOK MONDOT?????? vagy nem néztétek még meg japánul a kaleido start????

a nagy rajongo tábornak foggalma sincsen még az animéről se!!!

MOST KOMOLYAN HÁNY ÉVESEK VAGYTOK???????????


2009.10.30. 11:54 Idézet

üzenek egy személynek aki  AZT ÍRTA LE AMIT SENKI SEM TUDOTT  mindenki csak a maga véleményét fürkészi és erölteti holott ez ahoz képest egy nagy sikerű és komoly érzelmes anime!!!!!!! nem hiába van a korhatár!!!!!

teljesen igaza van abba hogy nem csak a "mese" a lényeg hanem az is ami mögötte van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hogy ez az anime mikröl szól!!!! (legalább van akivel eggyet értek, és akinek igazat adok) MIVEL Ő AZ EGGYETLEN SZEMÉLY EZEN AZ OLDALON 

AKI NEM CSAK  NÉZ VALAMIT HANEM LÁT IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

végre van egy komolyabb animés is akinek üzentem : valaki aki ért az animéhez


2009.10.30. 11:44 Idézet

ilyen színpad konkrétan nincsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a valóságban nem létezik kaleido star nevű színpad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AZ ANIME CSAK VALÓS ALAPOKRA VAN ALAPOZVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igazi artisták véleményét kérték ki az animéhez!!!! MONDO MAGAZIN itt mindent leirtak a kaleido starrol!!!


2009.10.30. 11:40 Idézet

ne haragudj sakura de ez nem mese hanem anime

ugynis a két műfaj között iszonyú sok az eltérés!!! ti hány évesek vagytok?????????


2009.10.29. 16:33 Idézet

Klassz az oldalad! Bocsi de amit te " May"-nek írtál az igazából " Mae"... csak ennyi. Amúgy szertntem nagyon jó az oldal, foglalkozz vele sokat! ^^


2009.10.09. 21:20 Idézet
Sstsuki Asagi

Én személy szerint szörnyen UTÁLOM Sorát!


2009.07.15. 23:33 Idézet
Sora123

Tovább mentem és elolvastam hogy sokatoknak az az álma hogy artista legyen én is így voltam de rájöttem hgoy az nem az én világom! nekem új álmom van. énekes szeretnék lenni és úgy néz ki az álmom teljesülni látszik. főszerepet kaptam egy előadásban ami a művészetek palotájában lesz.de ne higyjétek hogy olyan könnyű volt. én annyit mondok ha követitek az álmaitokat bármennyire nehéz vagy fájdalmas az út neked ki kell tartanod. majdnem 4 évig dolgoztam hiába már sokszor fel akartam adni. de nem! rájöttem ha feladom akkor nem leszek semmi csak egy lány aki céltalanul bolyong a világban. ha meginogsz ott van a cél és ha vannak barátaid segítenek. bármilyen megfoghatalannak tűnik. be kell vallanom nem egyszer sírtam hogy elgem van nem egyszer gondoltam hogy feladom. és látjátok nem tettem és sikerült!

 

Bocsi a monológért beleéltem magam De tényleg igaz ha nem hiszitek nézzétek meg, a darab címe: brundibár

Sora123


2009.07.15. 23:26 Idézet

Sziasztok vegyetek fel MSNre(fenti cím)

Imádom sorát mert kitartó okos sőt senki nem állhat útjába.Először Layla volt vele kegyetlen amitől mindig jobb és jobb akart lenni. Aztán Leon! Nem csodáltam volna hogyha felpofozza Sora amikor Layláról beszélt. A végefelé el tudnám őket képzelni egy párként!


2009.07.15. 23:22 Idézet
Sora123

Egyetértek az előttem kettővel íróval ! Nincs negatív szereplő az egész egy vicces tenulságos anime!


2009.06.13. 12:21 Idézet
JAVÍTÁS

minden, még, hogy


2009.06.13. 12:19 Idézet
valaki aki érti is ezt az animét

Na először is... Tanuljatok meg írni! Aki veszi a bátorságot ahoz, hoyg Sora Naegino nevében írjon, legalább ne ejtsen hibát inden szóban.

Másodszor... Először aki mé nem látta, nézze végig az animét mielőtt bármit bárkiről kijelent!

Harmadszor... Ne a felszínt nézzétek, ne legyetek felületesek. Ebben a "mesében" nincs gonosz. Ha figyeltetek Yuriról és Mayről is kiderült, hogy nem negatív szereplők.

Az egész történet lényege, a kitartás, az álmok, és a barátok jelentősége! Hogy bízz magadban, és mindent tegyél meg annak az érdekében ami elakarsz érni. És ha mindezt úgy teszed, hogy közben még jószívű is vagy, nagyon sok barátot szerezhetsz, akik még akár a segítségedre is lehetnek.

Szóval kérlek gondoljatok át minden egyes szót amit leírtok.


2009.05.17. 14:42 Idézet
hamííí=)

ne vitatkozzatok már az oldal nem arra való!!!!!!!


2009.05.09. 16:17 Idézet

szerintem ez a legjob mese én így gondolom mert én nagyon szeretem ezt a mesét és a legjob sora!!!!!!!!...???????.........?????????????....


2009.04.26. 20:23 Idézet

Hát...A sorozat elején mindent megcsinált , hajtott nem adta fel és most  35-39.részig teljesen szánalamas hol van az a tűz?


2009.04.11. 19:26 Idézet
Kylie

Én nagyon kedvelem Sorá-t !! minden akadájt  legyőz ami az útjába áll, és nem adja fel addig amíg nem ő lesz a kaleido szimpad új sztárja!!! És az ő életére van egy nagyon találó mondásom:      Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább,még akkor is nem élnek már benned remények és csodák!!

Sokszor állítanak minket  döntések elé de te is, és én is, és mindenki  ugy ahogy Sora is mindig azt a döntést hozta amit jónak lát!

 

Egyébként nagyon klassz az oldal!!


2009.04.07. 19:25 Idézet

Nem hagyom hogy ti leszigyátok Mayt mert ő lehet hogy gonosz de nekem számomra egy barát és nem rosz fej tényleg de ez a honlap az ő vé és a kaleido szinpadé és tik akik lehordanak ti vagy tok azok és nem én szóval ahogy montam ez az oldal May és (én)Sora Naegino és a kaleido star tőbiszereplőjé és nagyo jó oldal amit valaha látam és köszonőm      

  By:Sora Naegino


2009.04.07. 14:05 Idézet

Én egyszerűen imádom Sora-t, ahogy ennyi mindennel megbírkózik és végre is tudja hajtani a kihívásokat.

Ráadásul még bájos és szép is, meg a természete is elbűvölő Layla-val együtt.


2009.03.29. 18:06 Idézet
Szerintem Sora Nnaegino a legjobb mert ő az akki a leg többet tesz azért hogy ő legyen a kővetkezö kaleido star! Havalami nem tetszik ne olvasd el!

[143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1]

 

May Wong

 

Frissítések

 

Karaktereknél elkeztem újra megírni a szereplők jellemzését. Eddig Layla, Kalos, Mia és Anna van megírva. Sietek a többivel ^^ 

May


Sajnos nemrég valaki feltörte az oldalt és letörölte. Most csinálom szóval minden előről. Én igyekszem ^^

 
VICKYS.com.br

Képtár

 

Petició

 

Adják ki a Kaleido Start-t magyar DVD-n !

Írjátok alá minél többen! Remélem sikerünk lesz ^^ csak kattintsatok a képre.

 

Extrák

 

Múltimédia

 

Számláló

Indulás: 2006-07-09
 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.